cj

facebook.fw twitter.fw

Pralines Leonidas

100% VERS

Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variëteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% cacao.

EDELE INGREDIËNTEN

Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines: echte Belgische chocolade als basis, verse boter, verse room en melk, hazelnoten uit Turkije, Morellokersen uit de Périgord, amandelen uit Italië, appelsienen uit Valencia, om er maar enkele te noemen.

3 Vuldigheid

  • Gulheid
    Gulheid Een ideaal geschenk voor élke gelegenheid:"Denk maar aan iemand".
  • Kwaliteit
    Kwaliteit Bereid volgens traditionele methoden met de allerbeste ingrediënten.
  • Traditie
    Traditie Passie voor chocolade, innoverende producten en smaken.

Leonidas Jaargetijden

Pasen2014 EspressoDE PAASTAS & MOK
Van espresso , hot chocolate,koffie tot de soep: de kleurrijke bolletjes op de tassen en mokken maken de smaakervaring nog aangenamer en leuker. 

DE PAASSCHOTELS: Rond - Ovaal - Ovaal Hoog

Pasen2014 rond  Pasen2014 ovaal  Pasen2014 hoog 

 

ONZE KLASSIEKER: de PAASTUBE gevuld met LEONIDAS paaseitjes
Groen, roze, blauw, goud, zilver: de Leonidas-eitjes geven kleur aan tuinen, terrassen en Paastafels. Donkere caraque, praliné en gepofte rijst, pistache, vanille, nootjes: er lijken evenveel smaken te bestaan als er bloemen vallen te plukken. En beter nog: eens uit hun verpakking bieden deze smaakboeketten heel wat meer plezier ... Een volledig assortiment, gevuld in een handige tube!

Pasen2014 tube

 

HET GELUK VALT UIT DE HEMEL
Pasen is het feest van de lente, van het leven en de vernieuwing. Pasen is ook een familiefeest met kinderen die door tuinen hollen, op zoek naar de eieren die de klokken voor hen hebben achtergelaten. Pasen is een feest waarbij de ontdekkingen minstens even heerlijk zijn als de lekkernijen: welke chocoladesmaak schuilt er achter deze verpakking, of die? Pasen is een feest in de chocoladekleuren van Leonidas ...

"BEESTIGE" CHOCOLADE
Ook wij hebben een leuke beestenboel! Weliswaar zonder weide, hokjes en stallingen, maar ze zijn met een grote welkom opgevangen, rusten in hippe mandjes, worden met zachte handjes verhandeld en met veel liefde ter adoptie aangeboden…

Pasen2014 Beestenboel

 


KONIJNTJES & SCHAAPJES TELLEN, of de PAAS verrassingszak in de wacht slepen?

Pasen2014 Schaap1  Pasen2014 Konijn  Pasen2014 Zak

 

boite-memoryCHARLOTTE EN LOUIS, DE SPEELKAMERAADJES
De klok Charlotte en de haan Louis, twee leuke Paasfiguurtjes van Leonidas, hebben zich laten inpakken tot vreugde van de allerkleinsten. In hun frisse decor nodigen ze de kinderen uit het kaartspel Memory te spelen, terwijl ze genieten van de heerlijke Paaseitjes van Leonidas. 

 

Charlotte en Louis2 

facebook.fwVOLG CHARLOTTE EN LOUIS OP FACEBOOK EN KRIJG PAASEITJES CADEAU!

Tijdens de maand April krijgt elke 25ste nieuwe fan van onze Facebookpagina  een zakje met overheerlijke paaseitjes. Deel je onze Facebookpagina met al je vrienden? Dan maak je kans op een groot Paasei gevuld met Pralines Leonidas: Charlotte verloot haar paasei op het einde van deze maand! De winnaars kunnen hun lekkere chocolade afhalen in de winkel van Confiserie Jacobs te Ninove.