cj

facebook.fw twitter.fw

Coupes

  • Coupe lait d'amande
  • Coupe lait de Coco
  • Coupe Praline Croquant
  • Coupe Tiramisu
  • Coupe Truffe Maracuja
  • Coupe Citron


Coupe van pure chocolade, vulling: van ganache van amandelmelk met marsepein en witte chocolade, versierd met geglaceerde pailletten van melkchocolade.


Coupe van pure chocolade, vulling van kokosmelk en witte chocolade, versierd met kokosschaafsel.


Coupe van melkchocolade, vulling van melkpraliné met gekarameliseerde noten, opgespoten.


Coupe van melkchocolade, met een vulling van praliné met speculoos en ganache met Tiramisu- en Amarettosmaak, versierd met korreltjes Amaretti.


Coupe van melkchocolade, vulling: met ganache van pure en melkchocolade met passievruchtenaroma, versierd met viooltjes van suiker.

coupe citron

Een coupe van chocolade gevuld met een mix van smaken. In een coupe van melkchocolade bereidde Leonidas een citroencrème versierd met stukjes hazelnoot. Een originele presentatie van een harmonie van zachtbittere smaken.